Skip to main content

Určitě nějakou takovou dívku v partě máte. Nebo jste v mládí měli. Holku, která je tak akorát hezká, nezkazí žádnou legraci, všichni ji mají rádi a každý na její adresu říká: „Kdybych šel na Mount Everest nebo třeba na konec světa, tuhle holku chci s sebou. Ta mě nikdy nenechá ve štychu“.

Tak přesně to je Direct appka.

Už když v roce 2021 vznikla, toho uměla dost, ale dnes toho umí mnohem víc a věřte, že její vývoj nikdy neskončí. Budeme ji vylepšovat stále dál, protože víme, že nejlepší kámošky nikdy nesmí usnout na vavřínech.

Co tedy Direct appka umí?

Vše od sjednání až po ukončení

Máte-li Direct appku, máte z hlediska pojištění vše, co potřebujete. Veškeré smlouvy si můžete v appce sjednat a poté si je tam jednoduše spravovat, upravovat, stornovat, prostě cokoli potřebujete. Všechny detaily vašich smluv máte neustále po ruce a zkontrolujete je jednoduše, lusknutím prstu online.

Platby pod palcem

S Direct appkou máte přehled o všech vašich platbách za pojištění a k placení využívat Apple i Google Pay.

Cestovní pojištění po ruce

Uzavřít cestovní pojištění můžete díky appce během 2 minut – třeba při čekání ve frontě na letišti. Asistenční kartička na vás bude čekat v mobilu, v appce si navíc můžete kdykoli v průběhu dovolené připojistit dny, kdy se budete oddávat rizikovým sportům.

Asistence na pár kliknutí

Kromě asistenční kartičky najdete v appce i přehled asistencí, které můžete využít. Hned tedy víte, na co máte nárok. Přímo z aplikace pak zavoláte asistenční službu nebo ji objednáte snadno online. U odtahů na mobilu uvidíte, jak se k vám blíží pomoc. Je to snadné jako objednání taxíka.

Auto nafotíte raz dva

Sjednání havarijního pojištění je s naší appkou hračka. Auto přes mobil i nafotíte, takže nemusíte nikam jezdit, appka vás sama navede. A také se v ní dozvíte, zda jsme fotky schválili, nebo je třeba je znovu nafotit.

Zelená karta v mobilu

Zelenou kartu k povinnému ručení a asistenční kartičku zobrazíte i offline.

Nahlášení škody

I škodu nahlásíte pohodlně přes appku, odkudkoli, kdykoli.

Direct appka vám uvaří kafe a namasíruje nohy

Ne… tohle naše appka neumí. Na to musíte mít přece jenom někoho jiného. Ale plno dalších věcí Direct appka umět bude. Pracujeme na ní neustále, právě v těchto dnech chystáme změny její vizáže. Naše appka tak bude nejenom šikovná a funkční, ale také mnohem hezčí.

Pokud Direct appku ještě nemáte, tady na vás čeká: kámoška, která vás nenechá ve štychu.

 


Přečtěte si také

Jak nám i vám pomáhají v pojišťovně moderní technologie 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentář k článku