Skip to main content

Dvě pomyslné zlaté medaile jsme si letos odnesli za naše cestovní pojištění. Už v červnu jej jako nejlepší vyhodnotil žebříček Finparáda a nyní se umístilo na prvním místě také v soutěži Zlatá koruna.

Až neomezený limit na ošetření nebo 50% sleva za sjednaní online – to jsou jen některé výhody, které nabízí cestovní pojištění od Directu. A i díky jim Direct pojišťovna letos získala už dvě ocenění.

Máme samozřejmě obrovskou radost, že naše cestovní pojištění odborníci vyhodnocují jako nejlepší pravidelně. Znamená to pro nás, že jdeme správným směrem. To se mimo jiné potvrzuje i v tom, že si naše cestovko sjednává stále více lidí, letos zhruba 2x tolik co loni.

Výše zmíněné výhody ale nejsou to jediné, co vás, pokud se na své cesty pojistíte u Directu, čeká. Ke každému cestovnímu pojištění získáte i bezplatnou cestovní asistenci a možnost vyřídit si vše v mobilní aplikaci. V Direct appce si (nejenom) cestovní pojištění sjednáte lusknutím prstu klidně i na poslední chvíli – třeba při čekání ve frontě na letišti. V mobilu pak budete mít všechny důležité informace, kontakty a pomoc, kterou si zavoláte kdykoli to budete potřebovat.

V Directu neusínáme na vavřínech a naše pojištění se snažíme i nadále vylepšovat. Proklientský přístup je pro nás velmi důležitý a občas jdeme i za hranu toho, co máme v pojistných podmínkách. Nyní se to týká například požárů v Řecku. Podle podmínek se na tuto situaci nevztahuje storno pojištění, v Directu jsem se však rozhodli, že uděláme výjimku a klientům, kteří nemohou na zasažené ostrovy odletět, storno poplatky zaplatíme.


Přečtěte si ještě

S rodinou do Chorvatska autem? Pojistěte svou rodinu i vozidlo

Dovolená s cestovní kanceláří: u pojištění se zaměřte na limity

Autem po Evropě k moři? Tahle pojištění si přibalte

Jedete na eurovíkend? Seznam MUST HAVE pojištění, která je třeba mít

Komentář k článku