Skip to main content

Přemýšlet o pojištění svého byznysu by měl každý podnikatel, malý i velký. Překážkou ale může být přílišná složitost takového pojištění i komplikovaný způsob sjednání.

Directu jsme si tyto pasti uvědomili, a proto jsme naše pojištění podnikání vylepšili tak, aby všem těmto strašákům předcházelo.

Jaké jsou výhody online pojištění podnikání od Directu?

  • JEDNODUCHOST: Pojistné podmínky jsou napsány natolik srozumitelně, že od počátku víte, na čem jste: je vám jasné, co jste si pojistili, proč a na jakou výši. Dokonce i platba pojistného je jednoduchá: poté, co ve sjednavači odsouhlasíte návrh pojistného, máte 7 dní na zaplacení a hotovo. Jste pojištěni. Skvěle je jednoduchost našeho online pojištění podnikání vidět třeba na situaci, kdy podnikatel náhle onemocní a musí zůstat v nemocnici. Pokud je správně pojištěn, stačí jen nahlásit pojišťovně přerušení provozu v důsledku hospitalizace, doložit své tvrzení propouštěcí zprávou z nemocnice a pojišťovna má jasno. Díky zprávě ví, jak dlouho přerušení trvalo, počet dní vynásobí sazbou, kterou má klient sjednanou ve smlouvě a hotovo! Žádné složité dokazování ušlé mzdy, pouze jednoduché počty. Díky tomuto jednoduchému postupu jsme schopni vyřídit žádost o proplacení škody v řádu hodin.
  • BEZPEČNOST: Způsob, jakým si člověk naše pojištění podnikání sjednává, je natolik bezpečný, že se prakticky nedá na nic zapomenout. V Directu se nestane, že až při řešení škody zjistíte, že vám chybí nějaké připojištění. Sjednavač vás vším srozumitelně provede, sám navrhne varianty pojištění, zároveň ale nebude nutit do žádných povinných kombinací. Nemáte možnost na nic zapomenout a později by vás nemělo nic překvapit.

 

Nestačí? Zde jsou konkrétní fakta:

Direct online pojištění podnikání:

  • vám do čtvrt milionu zaplatí ukradené věci – a přitom neřeší druh zabezpečení.
  • rychle vám pošle finanční injekci, když nemůžete fungovat po škodě nebo protože jste v nemocnici.
  • místo kilometrového dotazníku vás provede jasnými kroky co, proč a na kolik se pojistit.

To a mnohem víc on-line pro živnostníky a firmy s majetkem až 90 milionů (a až 400 mil. Kč s pomocí odborníka).

 

Direct pojištění 

Proč je tak málo podnikatelů pojištěných?

V České republice je pojištěno pouze 8 % podnikatelů – tedy jen každý jedenáctý. Správně nastavené pojištění přitom může každému podnikateli přinést jistotu a s ní spojenou stabilitu. Pokud je důvodem přílišná komplikovanost sjednání takového pojištění, Direct ji svým novým online pojištěním podnikatelů odstranil. Konečně si tedy může každý podnikatel sjednat své pojištění sám – jednoduše a rychle, doslova lusknutím prstu.

 

Prostřelený zmrzlinářský stánek, popálená třísla, podezřele vyloupený vinný sklípek – přečtěte si, jaké kuriózní případy týkající se pojištění jsme s podnikateli řešili. A vyřešili! 😊

 


Autorka Alena Kastnerová:

Jsem copywriterka s více než dvacetiletou praxí. Tu teď uplatňuji ve svém psaní o pojištění: informace získané od svých kolegů-odborníků překládám do lidštiny, aby jim každý, kdo se o pojištění potřebuje něco dozvědět, dobře rozuměl. Jednoduchost a srozumitelnost je to, co se snažím pojišťováckým textům přinést. A nadto se je snažím čtenářům překládat tak, aby i oni viděli v pojištění to, co já: zajímavý a sexy obor. 😊

 

 

 

 

 

Komentář k článku