Skip to main content

V dnešním digitálním věku ani naši mobilní likvidátoři nezůstávají pozadu a často využívají nové technologie, aby zefektivnili svou práci a urychlili procesy, rychleji obsloužili klienta.

Teď mají k dispozici novou mobilní aplikaci, která jim pomáhá při fotografování a správě obrázků poškozených vozidel klientů.

Tato aplikace přináší mnoho výhod, které usnadňují život jak mobilním technikům, ale především výrazně zrychlují zpracování podkladů na straně pojišťovny a tím zkracují dobu likvidace (klient má peníze u sebe mnohem rychleji).

Přesný obraz o stavu vozidla

Jednou z klíčových vlastností této aplikace je kategorizace fotografií a jejich online přenos do týmu likvidace. Když mobilní technik vyfotí poškozené vozidlo, přiřadí správnou kategorii a nahrává fotografii na server.

To významně snižuje šanci na chyby nebo nedorozumění při předávání informací o poškození vozidla. Tým likvidace tak získává přesný obraz o stavu vozidla prakticky on-line a může rychle reagovat na potřebné doplnění.

Okamžitý přenos fotografií

Další výhodou této aplikace je možnost okamžitého přenosu fotografií. Mobilní technik nemusí čekat až do konce dne, nebo dokonce až do návratu do kanceláře, aby nahrál všechny fotografie.

Namísto toho může každou fotografii ihned předat týmu likvidace přímo z místa prohlídky. To znamená, že celý proces se stává mnohem rychlejším a efektivnějším. Nejenže se snižuje riziko ztráty fotografií, ale také se zkracuje čas potřebný k likvidaci škody.

Díky této aplikaci se práce mobilních techniků stává efektivnější. Ale hlavně je to výrazná časová úspora i pro klienta, a snižuje se doba likvidace.

Podívejte se, jak je to nyní s novou appkou snadné.


Přečtěte si také

Na čem stojí pojišťovna? Na systémech, které nás baví

Komentář k článku