Seriál: Jak si zjednodušit práci s Direct connection

Direct connection je webový portál Direct pojišťovny, kombinovaný s webovými službami (API). Moderní, intuitivní a komfortní retailový portál, který vám na prvním místě přináší usnadnění práce. A protože Direct connection neustále vylepšujeme, budeme vám pravidelně představovat novinky, které se na tomto portále objeví, a přinášet tipy a rady, jak s Direct connection co nejlépe pracovat. Dnes vám ukážeme, jak si snadno udržet přehled o stavu smluv a jak rychle smlouvu stornovat.

Stavy smluv

Stav smlouvy zjistíte lusknutím prstu v přehledu smluv. Skvělý je i filtr, který umožňuje filtrovat podle stavu, bilance, produktu a data sjednání nebo ukončení, vyfiltrovat si můžete dokonce i sjednané smlouvy přes Direct link.

 

Storno smluv

I storno smluv je v Direct connection velmi jednoduché. Smlouvu stornujete v několika málo krocích, a to dokonce i v případě, kdy je smlouva už zaplacená.

Jak se do Direct connection přihlásit?

  • Direct connection najdete na linku direct.cz/dc.
  • Pokud jste ještě v Direct connection nebyli, je nutné si nejprve na našem starém portále změnit heslo. Jak?
    • Jděte na starý portál https://direct.cz/portal.
    • Zde si změňte heslo tak, aby splňovalo nutné bezpečnostní parametry: musí obsahovat minimálně 8 znaků, jednu číslici a jedno velké písmeno.
    • S tímto novým heslem se přihlaste do Direct connection: direct.cz/dc.
  • Pozor, je důležité, aby váš e-mail, který máte spojený se svým účtem na starém portálu, nebyl uvedený u žádného dalšího účtu v Direct pojišťovně. V takovém případě se účet nepřevede!

V případě jakýchkoli dotazů nás můžete kontaktovat na naší makléřské lince 270 270 270 nebo na e-mailu podpora.obchodu@direct.cz.

Sledujte náš newsletter, v každém díle najdete novou várku novinek a tipů, jak si co nejvíce usnadnit práci.