Foťte auta už pouze a jenom v Direct appce

Aplikace Nafoť a jeď, která sloužila k nafocení pojišťovaných aut, už není funkční. Nyní je možné fotit pojištěná auta pouze v Direct appce. Pokud použijete aplikaci Nafoť a jeď, fotografie se k nám nedostanou. Bohužel, vzhledem k tomu, že aplikace Nafoť a jeď už nefunguje, není v ní možné provádět žádné změny, a tudíž nemáme možnost upozornit uživatele této appky na její nefunkčnost.

Nově tedy foťte pojištěná auta výhradně v Direct appce – lze to i bez nutnosti přihlášení. Direct appka přinesla mnoho výhod, včetně částečně automatizovaného schvalování fotek a využití umělé inteligence pro kontrolu kvality fotek.

Připomínáme hlavní body nové aplikace:

  • Automatizované schvalování: Proces schvalování fotek je zrychlený díky automatizaci, takže klienti i vy vždy víte, v jaké fázi schvalování se nacházíte a co je potřeba dál udělat.
  • Využití umělé inteligence: AI technologie kontroluje správnost fotek, úhel focení a další parametry. Do budoucna bude appka schopna rozeznat i poškození, špatné povětrnostní podmínky, tmu atd.

Fotografování bez přihlášení do appky: Auto můžete nafotit dvěma způsoby:

  • Bez registrace do appky: Stačí zadat číslo smlouvy a RČ/IČO, informace o schvalování budou zasílány e-mailem.
  • Jako přihlášený klient: Přihlášení klienti vidí stav nafocení v appce, posíláme push zprávy a zároveň informujeme e-mailem.

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat.