Inovovali jsme cestovní pojištění 

Na základě pečlivého výzkumu trhu a zpětné vazby od našich zákazníků jsme naše cestovní pojištění vylepšili o tyto novinky:   

  • Auto asistence k cestovnímu pojištění: nově si klienti mohou sjednat stejné varianty jako u našeho autopojištění (tedy M, L, XL), které přinášejí nejlepší možnou auto asistenci pro cesty do zahraničí.  
  • Pojištění zpoždění letu: Nabízíme kompenzace za zpožděný let, a to již od 2 hodin zpoždění (běžný standard na trhu je 6–8 hodin). Klient bude mít na výběr, jestli zdarma navštíví letištní salónek, nebo využije jednorázovou kompenzaci 500 Kč.  
  • Lékař online: Nabízíme nonstop konzultaci zdravotního stavu dětí i dospělých s českým lékařem přes videohovor nebo chat, vydání lékařské zprávy pro dospělé pacienty a v některých zemích (Chorvatsko, Polsko, Česká republika) i předpis léků.  
  • Pojištění zkažené dovolené: Kompenzace za dny, kdy jste si nemohli dovolenou užívat kvůli nemoci nebo úrazu (bude nutné předložit lékařskou zprávu). Platí pro všechny členy na smlouvě a nabízí podporu rodičům, kteří musí zůstat s dítětem v nemocnici nebo hotelu. Prodávat se bude u krátkodobého pojištění a odškodnění zaplatíme maximálně za dny, které zbývají do konce dovolené.   
  • Pojištění auta do zahraničí: Zahrnuje poškození auta zvířetem či přírodním nebezpečím, vandalismus a krádež, s jednoduchým sjednáním bez nutnosti prohlídky či focení.  

 Kromě těchto novinek ještě nabízíme: 

  • Rozšířené pojištění zavazadel s novými limity, nově počítáme i s klienty, kteří cestují s elektrokoly + nově kryjme i situace, kdy dojde ke krádeži z úložných boxů, stojanů, které byly uzamčené. 
  • Pojištění odpovědnosti s vysokým limitem a automatickým pojištěním mazlíčků.   
  • Pojištění rizikových sportů a manuálních prací na celou dobu pojištění, bez nutnosti výběru „rizikových dnů“.  
  • Pojištění náhradního sportovního vybavení, které se vztahuje na veškeré sportovní vybavení poškozené v zahraničí.  
  • Léčebné výlohy s neomezeným limitem, které nyní zahrnují komplexní pokrytí zdravotní péče pro naše klienty během cestování. To obnáší širokou škálu lékařských služeb, včetně zubního ošetření s limitem až 30 000 Kč. Významnou novinkou je také rozšířené pojištění pro těhotné ženy až do 32. týdne těhotenství. Toto rozšíření pokrytí platí i pro pojištění stornopoplatků, díky čemuž budou naše klientky kryté v případě, že budou muset z důvodů souvisejících s těhotenstvím změnit nebo zrušit své cestovní plány. 
  • Došlo k navýšení limitu pro pojištění spoluúčasti při zapůjčení vozidla, a to na částku 1 200 EUR. 
  • Pojištění stornopoplatků nově platí až do odjezdu, tedy i první den platnosti pojistné smlouvy – nákup pojištění není nijak vázaný na datum nákupu zájezdu/letenek tak, jak je to u jiných pojišťoven. 

Naše inovované cestovní pojištění budeme spouštět v průběhu května, o konkrétním datu spuštění vás budeme ještě informovat.  

Pokud chcete mít naše cestovní pojištění ve vašich srovnavačích, rádi vám poskytneme naše Api služby. Ozvěte se nám na adresu podpora.obchodu@direct.cz.