Noví členové našeho týmu 

 

Máme velkou radost, že vám můžeme představit nové členy týmu Direct pojišťovny. Připojili se k nám s cílem dále rozvíjet naši spolupráci a poskytovat vám podporu na nejvyšší možné úrovni.  

Ladislav Gela se stal obchodním ředitelem firemního pojištění. Ladislav má bohaté zkušenosti v oblasti firemního pojištění a bude hrát klíčovou roli v rozvoji našich služeb a produktů pro firemní klientelu. Jeho hlavním cílem bude posilování stávajících a budování nových vztahů s našimi obchodními partnery, aby společně mohli nabízet nejlepší možná řešení na trhu.  

Michaela Novotná je naší novou seniorní obchodní manažerkou pro strategické partnery. Michaela bude zodpovědná za spolupráci s centrálami strategických partnerů, v rámci své role bude podporovat naše aktivity s veřejnými srovnavači s cílem udržovat a rozvíjet obchodní vztahy a péči o ně.  

Jsme přesvědčeni, že příchod Ladislava a Michaely přinese novou energii a impulsy do našeho týmu a pomůže nám ještě více posílit naše vztahy s vámi, našimi obchodními partnery. Oba se již nemohou dočkat, až se s vámi setkají a začnou na společných projektech pracovat.